Мобилното приложение My Tomorrow  за кариерно ориентиране регистрира голям успех

 Приложението MyTomorrow  на Samsung, част от кампанията Trends of Tomorrow, с над 1000 сваляния за първите две седмици

 Samsung TOT Event-Varna-24.11.2015

Мобилното приложение MyTomorrow на Samsung достигна над 1000 сваляния само за две седмици, след като беше представено и стана достъпно за потребителите. Приложението е част от кампанията Trends of Tomorrow на Samsung и има за цел да ориентира младите хора в избора на подходяща професия.

MyTomorrow бе представено на събития пред ученици в няколко града – София, Варна, Бургас и Пловдив. Чрез специално разработен кратък тест, приложението дава възможност на всеки да разбере какъв е неговият личностен профил и на тази база какви са подходящите професии за него. За периода на събитията по представянето на приложението са направени над 1200 теста – както от сваляне на приложението, така и по време на събитията на таблети с вече свалено приложение. Резултатите от теста могат да бъдат консултирани със специалистите на JobTiger, основен партньор на Samsung в кампанията Trends of Tomorrow.

„Мобилното приложение MyTomorrow e възможност да помогнем на младите хора във важен за тях момент, при това, чрез технологиите, които са изключително близки за техния начин на живот. Предвид високата младежка безработица у нас, изборът на подходяща професия е ключов за постигането на успешна кариера. Затова ще продължим да развиваме и обогатяваме приложението, за да бъдем максимално полезни на младите хора в България“, заяви Кристина Щерева, маркетинг мениджър на Samsung България.

Освен за подходящите професии, приложението помага на учениците да разберат и какво висше образование е добре да получат, за да се реализират в избраната от тях сфера, както и какъв е професионалният път в кариерата, който трябва да извървят за дадена професия. Освен това, могат да почерпят вдъхновение и посока за своето бъдещо развитие и от няколко видеа на професионалисти от различни сфери, които са се реализирали успешно, следвайки мечтите си. Това са Анна Бонева – ръководител „Пазари и ликвидност“ в Българо-Американска Кредитна Банка, Борис Странджев – софтуерен инженер в Musala Soft,  Кристина Владимирова – журналист, Теодор Василев – мениджър обучение и развитие в Народно читалище „Бъдеще сега 2006“, Никола Димов – основател на „Младежки иновации“ и популярната ТВ водеща, изпълнителка и актриса Алекс Раева.

Приложението може да бъде свалено безплатно от Google Play.

За Samsung Electronics Co. Ltd.

Samsung Electronics Co. Ltd. вдъхновява света и оформя бъдещето с трансформиращи идеи и технологии, преобразявайки света на телевизорите, смартфоните, носимите устройства, таблетите, фотоапаратите, дигиталните уреди, принтери, медицинско оборудване, мрежови системи, полупроводници и LED решения. Водещи сме и в пространството на Internet of Things, както и в нашите Smart Home и Digital Health инициативи. За нас работят 319 000 души в 84 страни с годишни продажби от US $196 милиарда. За да откриете повече, моля, посетете нашия официален сайт www.samsung.com  и официален блог global.samsungtomorrow.com

За JobTiger

JobTiger.bg е първият кариерен сайт в България. След повече от 14 години опит и международно ноу-хау фирмата работи с над 26 000 клиенти и има контакт с повече от 325 000 търсещи работа в цяла България – от студенти и талантливи млади хора, до опитни професионалисти и мениджъри. Компанията предлага и развива нови възможности на пазара на труда с твърдото убеждение, че всеки може да изгради кариера, чрез която да реализира своя потенциал. Освен пълен набор от услуги по подбор на персонал, екипът ни е и най-големият организатор на събития в страната. Специалистите в JobTiger провеждат и редица кариерни обучения, а през последните години компаннията предлага пълен набор от Employer Branding активности на своите клиенти.

Свързани публикации