Мобилното приложение Paylab Salary Checker с iOS версия

Мобилното приложение Paylab Salary Checker с iOS версия

Платформата за сравнение на заплати Paylab стартира iOS версия на мобилното приложение Paylab Salary Checker. Новината е добра за феновете на iPhone, които вече също могат да използват мобилното приложение, за да сравняват заплатите си. Приложението е безплатно и може да бъде свалено от App Store. От декември 2016 г. досега приложението беше достъпно само за потребителите на Android в Google Play Store.

Paylab Salary Checker идва с две нововъведения. Потребителят може да види заплатата не само за дадена позиция, но и възнаграждението за подобни длъжности. Освен това потребителите могат да проверят заплатите по региони и в други държави. Приложението се използва и е популярно не само в Европа, но и в Турция, където броят на изтеглянията му също расте със стабилно темпо.

PSCMA_2

Paylab Salary Checker позволява на потребителите постоянно да получават информация за промените в заплатата за конкретна позиция в дадена държава. Трудът има своята цена и затова активните хора трябва непрекъснато да разполагат с актуална информация за стойността си на пазара на труда.

Мобилното приложение надгражда платформата за сравнение на заплати Paylab, като прави услугата по-персонализирана за служителите, предоставяйки им редовни ъпдейти за нивото на заплащането им.

Информацията за заплатата е чувствителна тема. Ето защо Paylab предоставя анонимна услуга, чрез която всеки може да сравни приходите си с други служители в дадена държава по сигурен начин. Получената информация е незаменима помощ за потребителя при интервю за работа, интервю за оценка и преговори за увеличение на заплатата.

За кого е приложението и как работи?

След като попълни информацията, необходима за сравнение на заплатите, потребителят получава информация за средната месечна заплата за позицията си в дадения регион или държава, както и информация за заплатите на подобни позиции. Ползвателят на приложението може също така да избере дали да се абонира за редовни ъпдейти – всеки път когато нов респондент със същата позиция попълни данните си за заплата.

В държавите, в които Paylab все още не разполага с достатъчно данни от отговорили на проучването, след попълване на необходимата информация за сравнение потребителят получава полезни съвети за преговори за заплата. Той разбира и какъв процент от респондентите в глобалната база данни на Paylab получават по-малко от него. Компанията ще предостави на потребителя сравнение на заплатата за конкретната длъжност и регион веднага щом има достатъчно данни от други респонденти в дадената държава.

Данните, използвани в сравнението на заплатите се актуализират всеки месец. На всеки три месеца пък системата автоматично информира потребителя за текущата средна заплата за неговата/нейната позиция. Приложението е сигурно и гарантира максимална поверителност на информацията.

Pic app 3

Paylab Salary Checker е за всички служители, които искат обобщена информация за заплатите, за тези, които не са доволни от своето заплащане и искат да променят нещо, както и за онези, които търсят работа и желаят да проверят какво е възнаграждението за конкретна позиция.

Изтеглете приложението от тук:

История и визия на Paylab

Paylab.com е основан през септември 2015 г. и управлява 16 локални портала за сравнение на заплати като използва идентична методология за събиране на данни предимно в Централна, Южна и Северна Европа. Платформата също така предоставя на хора от цял свят възможност да сравнят заплатата си на Paylab.com. Амбицията и визията на Paylab са да предоставя в дългосрочен план актуални данни за заплати с фокус върху Европа и развиващите се пазари в Африка, Азия и Тихия океан. Наблюдаваме увеличено търсене на подобна услуга за сравнение на заплатите в целия регион.

Първият портал за сравнение на заплати Platy.sk е основан от Profesia в Словакия през 2007 г., създавайки методология и система за събиране, филтриране и оценка на данните за заплати. В последствие се създава мрежа от локални портали за сравнение на заплати на съответните езици в Централна Европа (Унгария, Чешка република, Полша), Балканите (България, Хърватия, Сърбия, Босна и Херцеговина, Словения и Черна гора), Прибалтика (Естония, Латвия, Литва), Финландия, Нигерия и Кот д‘Ивоар.

Paylab присъства в България от началото на месец февруари 2018 г. чрез управляваният от JobTiger уебсайт Zaplatomer.bg.

Брандът Paylab е част от финландската Alma Media group.  

Свързани публикации