Започва приемането на заявки за участие в стажантската програма на Мото-Пфое

Започва приемането на заявки за участие в стажантската програма на Мото-Пфое

Мото-Пфое е една от първите частни автомобилни компании в България. От самото си създаване тя е една от водещите компании в страната и е официалният вносител на марките Ford, Volvo, Jaguar и Land Rover с повече от 30 годишна история. От 2017 г. Мото-Пфое е част от глобалното семейство на СУМИТОМО КОРПОРАЦИЯ.

Портфолиото на дейността на компанията включва продажба и сервизиране на нови и употребявани автомобили, краткосрочни и дългосрочни наеми, сервиз, застраховки, резервни части, аксесоари, финансиране на автомобилни сделки.

Студентите, които искат да станат част от екипа на Мото-Пфое през летните месеци, трябва да са завършили 2-ри курс на съответното направление; да имат желание и мотивация за получаване на нови знания, и да са отговорни към работата и околните.

Стажантската програма предвижда 1- или 2-месечен срочен трудов договор и конкурентно месечно възнаграждение. След приключване на програмата отличилите се участници ще имат възможност за присъединяване към екипа на компанията и/или да получат  препоръки за представянето си.

„Ние предлагаме на нашите стажанти практическо обучение с подкрепата на ментор, надграждане на личните им умения и възможност да натрупат опит от екип професионалисти в една приятелска работна атмосфера.“ – сподели груповият HR мениджър Ивелина Панамска.

В стажантската програма могат да се включат студенти от следните направления: Инженерни науки, Икономика, Връзки с обществеността, Маркетинг, Човешки ресурси, Счетоводство и контрол, Доставки и логистика, Финанси, Информационни технологии.   

Желаещите да се включат могат да изпратят автобиография в  срок до 31 май 2024 г. на HR@motopfohe.bg

Свързани публикации