Моята банка на бъдещето 2.0. приключи успешно

На 25 юли се състоя финалът на Моята банка на бъдещето 2.0. Иновативната програма се провежда от УниКредит Булбанк, съвместно с онлайн платформата www.kosher.bg.

Тази година,  до финал достигнаха 8 отбора от водещи български университети, както и един екип от български студенти в Университета в Единбург. Сред представените идеи как би трябвало да изглежда банката на бъдещето имаше както нови услуги, насочени към студентите и младото поколение като цяло, така и внедряване на онлайн валути, използване на различни маркетингови и комуникационни стратегии, с цел утвърждаване добрия имидж на УниКредит Булбанк.

Победители в Моята банка на бъдещето 2.0. станаха отбор UniWeb, които предложиха от банката да организират обучителни webinar-и. Целта на онлайн семинарите е младите хора да подобрят финансовата си култура.

Поради множеството добри идеи, на журито бе трудно да определи само един победител. С оглед на това, беше връчена и поощрителна награда на UniTeam, които предложиха различни начини за популяризиране на банковите услуги сред студентите.

 

Публикации от серията