Мтел: „Инвестираме както в технологии, така и в устойчиво партньорство между образованието и бизнеса“

Спонсорирана публикация

На 10 март ще стартира поредното ежегодно издание на най-големия форум за стаж и кариера в България – „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“. В изложението ще участва и телекомуникационният гигант и лидер на пазара Мтел. Компанията е част от Telekom Austria Group и оперира на пазара вече повече от 20 години. Като социалноотговорна компания Мтел инвестира постоянно както в технологични иновации, така и в изграждане на устойчиво партньорство между образованието и бизнеса. Компанията участва в „Национални дни на кариерата“ от над 10 години и вижда в това начин да се срещне с младите хора, да разбере какво очакват те и да подбере подходящи нови кадри.

Мтел има собствена програма за развитие на млади таланти, а стажантската програма е част от нея. Фирмата разработва и редица инициативи – отношения с водещи университети в България, стипендиантска програма и др. Стажантската програма на Мтел тече вече едно десетилетие, а през 2015 г. започва единадесетата поредна година, в която фирмата ще обяви места за стажанти. Около 50% от тези млади хора продължават кариерния си път в телекомуникационния гигант на постоянна позиция. През 2014 г. 96 стажанти са получили възможност за кариерно начало в компанията, а една трета от тях са били привлечени от „Национални дни на кариерата“.

Желаещите да стартират кариерата си в една мултинационална компания с дългогодишни традиции и перспективно бъдеще, могат да посетят щанда на Мтел на „Национални дни на кариерата“ 2015 (10 и 11 март в София, НДК).

Публикации от серията