На 4 декември предстои вторият форум от поредицата „Дни на кариерата“

UNSS_CarrerDays_header

След успешният първи кариерен форум за тази есен, „Дни на кариерата“ в секторите: ИТ, Телекомуникации и ВРО, вече сме в очакване и на втория от поредицата. На 4 декември, във във фоайето на Университета за национално и световно стопанство, ще срещнем десетки компании, предлагащи свободни стажантски и работни позиции.

В „Дни на кариерата“ в секторите: Икономика | Финанси | Човешки ресурси | Маркетинг | Обслужване на клиенти традиционно участват водещи български и международни компании, предлагащи работа и стаж. Миналата година форумът бе посетен от над 3500 студенти.

В рамките на един ден се провеждат стотици срещи и разговори между търсещите работа и работодателите. Освен по време на неформалните интервюта, компаниите могат да намерят подходящи кадри и в практическите работилници.

Вече 25 компании заявиха участието си, а всички часове за практически работилници се запълниха. Записванията продължават, но побързайте да се регистрирате за участие в кариерния форум, защото местата са ограничени.

„Дни на кариерата“ в секторите Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг, Обслужване на клиенти се организира от JobTiger, съвместно с Междууниверситетски център за развитие на кариерата на УНСС и Студентски съвет при УНСС.

За повече информация и записвания: http://economy.careerdays.bg/bg/employers

 

Публикации от серията