Наближава пловдивското издание на „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“

Наближава пловдивското издание на „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“

В понеделник4 април, от 10:00 ч., в Конгресния център на Международен панаир Пловдив, ще бъде даден стартът на тринадесетото пловдивско издание на най-големия форум за студентски стаж и кариера в страната – „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“.

За 15-та поредна година (в Пловдив за 13-та) форумът предлага на студентите и младите специалисти възможност да поставят основите на своето кариерно развитие и да се срещнат с потенциални работодатели. 54 утвърдени компании – застрахователни институции, банки, ИТ и телекомуникационни компании, търговски вериги и други – ще представят в Пловдив своите стажантски програми и свободни работни места.

Това е най-старият и утвърден национален кариерен форум в страната. С времето името му е станало нарицателно за успешна пресечна точка между кариерните търсения на младите специалисти и предложенията за стаж или работа на стотици утвърдени работодатели. Посещението на форума е отлична възможност младите хора да стартират успешно кариерния си път – средно всеки шести посетител получава кариерно предложение, за стаж или работа.

Заповядайте и вие – посещението е безплатно, а изложителите ще ви зарадват с множество интересни предложения.

Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ се организира за петнадесета поредна година от компанията за комплексни HR услуги JobTiger. Генерален спонсор е Нестле България – най-голямата компания за храни и напитки в България.

Публикации от серията