Наближават „Дни на кариерата” в секторите ИТ, телекомуникации и Business Process Outsorcing (BPO)

На 11 октомври 2012 г. ще се проведат традиционните „Дни на кариерата” в секторите ИТ, телекомуникации и Business Process Outsorcing (BPO), организирани от JobTiger.

Посетителите могат да натрупат реални контакти с представители на участващите фирми, както и с други посетители.

„Дни на кариерата” се състои от различни компоненти – срещи с работодатели и провеждане на интервюта, семинарна програма (презентации, демонстрации, казуси и т.н.). За най-активните участници в събитието ще има и томбола.

В програмата ще участват фирми-работодатели от секторите ИТ, телекомуникации и телекомуникационната компютърна техника, както кол центрове, агенции за подбор на персонал, набиращи специалисти в гореизброените сектори, а също и всеки, който се интересува от водещите фирми-работодатели в тях. Участието за физически лица е безплатно.

Подготовката на събитието обещава сериозни резултати за всички, които ще се включат. 16 компании вече са заявили присъствието си, а първият семинарен ден е запълнен отсега с презентации и демонстрации. Набирането на фирми и агенции продължава.

„Дни на кариерата” в секторите ИТ, телекомуникации и Business Process Outsorcing (BPO) ще се проведе в „Интерпред – СТЦ София”, зала „София”, а началният час е 10 ч. Ако сте студент – търсете информация на сайта на събитието за участващите работодатели и нашите съвети как да се подготвите за срещите с тях.

За най-активните – подаръци от томболата. Архив: Дни на кариерата 2011

Публикации от серията