Над 100 компании се записаха вече за „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“

Над 100 компании се записаха вече за „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“

Над 100 компании се записаха вече за участие в софийското издание на „Национални дни на кариерата“ 2017. Записването на компании все още тече.

Ежегодният форум за стаж и кариера „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ 2017 стартира на 14 март в София, традиционно, в Националния дворец на културата, като този път е на ет. 3 и 4. Това е най-мащабното и утвърдено изложение от подобен тип в страната. Всяка година в него се включват стотици познати и благонадеждни български и международни компании. Всички те имат възможността да анонсират свободните си стажантски и работни места пред многобройна публика от млади специалисти и студенти.

За поредна година участващите компании са от най-различни бизнес сектори. Ще можете да се срещнете с представители на ИТ сектора, медицинските проучвания, индустриалното производство, банковото дело, търговията, BPO сектора, финансови и счетоводни фирми, модни компании, обществено обслужване и др. Тази богата палитра от разнолики бизнес сектори дава отлични кариерни възможности на посетители с най-различна подготовка и очаквания. Можете да разгледате всички записани до момента компании на сайта на събитието. Той се обновява непрекъснато, поради което е рационално да се проверява периодично какви нови фирми и организации са заявили участие. (Някои от тях имат и актуални обяви за работа в сайта ни jobtiger.bg.)

Очаква се около 20 хиляди посетители да се включат в седемте града, в които се провежда ежегодният форум „Национални дни на кариерата“.

Записването за изложението върви изключително интензивно. В градовете Пловдив и Варна свободните позиции са пред изчерпване. Отлагането на регистрацията е непрепоръчително по тази причина.

Кариерният форум се организира от JobTiger, с генералното спонсорство на Нестле България.

Свързани публикации