Над 90 компании се записаха вече за „Национални дни на кариерата“ 2016

Над 90 компании се записаха вече за „Национални дни на кариерата“ 2016

Над 90 компании вече се записаха за участие в най-мащабния кариерен форум в България, който за поредна петнадесета година ще събере на едно място стотици утвърдени български и международни компании, предлагащи стажантски и работни позиции в различни бизнес сектори. Събитието е както винаги чакано и от страна на изложителите, а и от посетителите, които имат възможност да открият платен стаж или ново работно място. Регистрацията е отворена едва от две седмици, а напливът от заинтересовани фирми не секва.

Както и през последните години, записванията на компаниите за участие във форума протичат много активно, а темповете демонстрират важността на това събитие. Свободните места намаляват с всеки изминал ден, а топ позициите вече са изчерпани. Ранната регистрация е до 12 февруари, като до тази дата ще важат преференциалните цени.

Форумът е обогатен през тази година с още един детайл, който също предизвика интереса на компаниите. Дискусионни панели ще дадат възможност на фирмите да обсъдят важни казуси, с активното участие на посетителите. Можете да се запознаете с  темите на панелите в сайта на „Национални дни на кариерата“. Всяка дискусия е отворена за максимум 4 компании и както може да се види, в София за панела „Какви възможности за професионална реализация предоставя производственият сектор в България“ всички позиции за изложители вече са запълнени. За останалите има останали малко свободни места.

Ако компанията ви желае да се срещне с млади и мотивирани специалисти от различни области и да им предложи стажове или работни места, не пропускайте шанса да се запишете на преференциални цени до 12 февруари. Форумът се е доказал през годините като най-доброто място за среща на търсещи и предлагащи работа – очакват се близо 20 хиляди посетители и над 170 компании през тази година.

Кариерният форум се организира от JobTiger, с генералното спонсорство на Нестле България.

Свързани публикации