Направете крачка напред с „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“

За 18-ти пореден път през март и април тази година ще се проведе „Национални дни на кариерата“ Добра Кариера, Добър Живот – най-голямото и мащабно кариерно събитие в България. Форумът отново ще предложи на студентите и младите специалисти възможност да поставят основите на своето сполучливо кариерно развитие, като им предостави шанса да срещнат стотици потенциални работодатели. Между 12-ти март и 8-ми април в осем университетски градове в България – София, Варна, Бургас, Русе, Свищов, Велико Търново, Габрово, Пловдив – търсещите нови възможности за работа специалисти ще имат шанс да се срещнат на живо с HR специалистите от водещи големи компании в страната, предлагащи свободни стажантски и работни позиции в различни бизнес сектори.

  • Как протича: По време на изложението, ще имате възможност да се срещнете лично с представителите на близо 180 компании изложители, които ще презентират себе си креативно и иновативно. Комуникацията е лице в лице и това ще ви помогне да влезете в контакт и да опознаете организацията много по-лично, отколкото позволява едно общуване по мейла, например. HR специалистите на компаниите работодатели ще могат да се срещнат и да проведат кратък разговор с всеки. Сред задачите на ежегодния кариерен форум е да представи по нов, интересен и лесен начин какви стъпки трябва да извърви всеки човек, за да изгради успешна кариера.
  • Защо да посетя: 

– За да натрупате опит в провеждането на интервюта за работа;

– За да разберете кои са знанията и уменията, които са ви необходими в бъдеще;

– За да се запознаете с начина на кандидатстване за работа в реални условия;

– За да не се притеснявате при бъдещи срещи с работодатели;

  • Нашият съвет: В сайта на събитието ще откриете кои компании ще участват тази година. Проучете ги онлайн и си набележете тези, с които непременно планирате да разговаряте. Научете от техните сайтове и социални канали какви са основните им характеристики, какви хора търсят, какво предлагат. Проверете за свободните им работни позиции на https://jobtiger.bg/. Това ще ви спести време в самия ден на изложението.

Тази година ще имате възможността да разберете какво точно представлява интервюто за работа? Какви въпроси задават работодателите и кой е правилния начин да отговорим на тях? Така можете да се запознаете с процеса и да добиете ценни познания при среща със своя бъдещ работодател.

Разговаряйте с Nestlé мениджъри по време на Национални дни на кариерата 2019 – София и се  запознайте с хората, които стоят зад позициите и чуйте техния личен опит и кариерен път.

Ако не сте убедени какво е вашето ниво на владеене на език? Ако не сте убедени, от кое ниво да започнете нов курс или пък как да го напишете в своето CV, не пропускайте възможността да се срещнете с представители на Езикови училища Интелект, които ще ви направят безплатна базова оценка по време на събитието.

Приготвили сме и ви и забавление за подраснали деца. Посетете къта на Музейко и се забавлявайте, докато почивате между интервютата.

Входът за посетители е безплатен!

„Национални дни на кариерата“ се организира от JobTiger, а генерален спонсор на събитието е Нестле България.

Свързани публикации