Наталия Благоева: „Промяната започва от решимостта да я осъществим“

Наталия Благоева от Eudaimonia Solutions е организатор на „Лаборатория за жените лидери“, която се проведе за втори път в София на 16 юни. Всъщност фокусът на събитието бе насочен към нужната от промяна на всички нива в обществото, а причината да бъде таргетирано точно към жените, е поради нуждата от запознаването с позитивни ролеви модели, която дамите изпитват, казва Наталия.

Жените имат специфична роля в обществото, роля едновременно на специалист в своята сфера, на майка и на съпруга и имат какво да си кажат една на друга, смята организаторът: „На нас не ни трябват отделни лидери, които ще ни променят и ще ни спасят, а трябва да изградим  уменията за лидерство във всеки един от нас. Независимо дали говорим за един екип, организацията или цялата ни нация, нещата ще тръгнат напред и цялостно ще бъдем по-щастливи и по-успешни като хора, ако всички ние изграждаме уменията за лидерство в себе си“.

А промяната започва с първите крачки към нея. Много от проблемите, с които се обграждаме, се дължат на нашата нерешимост да ги решим, е обобщението от събитието, което прави Наталия. Когато предприемем действия, бързо ще забележим разликата и ще намерим съмишленици.

Вижте повече във видеото.

Второто издание на „Лаборатория за жените лидери“ се проведе на 16 юни, а JobTiger.tv бе медиен партньор на инициативата.

Свързани публикации