„Национални дни на кариерата“ 2015 – мотивирани посетители, перспективни работодатели

На 10 и 11 март се проведе софийското издание на най-големия младежки кариерен форум „Национални дни на кариерата“. На него 124 компании представиха своите стажантски програми и свободни позиции за млади специалисти.

„Национални дни на кариерата“ 2015 в София премина при засилен интерес от страна на посетителите, а броят на изложителите за поредна година бе по-висок. Компаниите, включили се във форума, споделиха, че изложението е протекло много динамично, а броят на подготвените и подходящи кандидати за стаж и кариера е на много добро ниво. Кандидатите са демонстрирали факта, че предварително са се подготвили и са проучили компаниите, много от тях са кандидатствали в конкретни компании, към които са се насочили още преди самото изложение. Общата атмосфера от двата дни на събитието в НДК, София, бе изключително позитивна – 7500 млади хора посетиха форума, а мнозина от тях ще започнат кариерното си развитие, именно благодарение на това посещение.

 „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ се провежда за 14-а поредна година. Форумът се организира от JobTiger, а генерален спонсор за дванадесета година е Нестле България. Програмата на форума за останалите градове можете да откриете на http://national.careerdays.bg/.

Публикации от серията