„Национални дни на кариерата“ дава за първи път сцена на дискусии с вдъхновяващи личности в панела Career Talks

NCD_2020

Над 150 водещи работодатели от всички отрасли ще предлагат стаж и работа от 17 март до 8 април в 7 града у нас.

Посетителите на софийския форум ще имат и възможност да се срещнат на живо с Калоян Димитров-Ballan и да чуят мотивиращи думи за успеха от него самия, от представители на Нестле България и от финалистите в инициативата „Колегата, който ме вдъхновява“

На 17 март в Националния дворец на културата в София стартира 19-ото издание на най-мащабния кариерен форум у нас „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“, организиран от JobTiger в партньорство с Нестле България. Регистрираните за участие работодатели са вече над 150. Те са представители на водещите и най-желани от кандидатите у нас компании, опериращи в отрасли като: информационни технологии, финанси, аутсорсинг, производство и др. Традиционно фирмите ще предлагат свободни позиции за стаж и работа, с които целят да привлекат младите и амбициозни специалисти и студенти. Събитието ще продължи до 8 април, като ще обхване 7 академични града: София, Варна, Русе, Велико Търново, Габрово, Пловдив и Свищов. Навсякъде форумът е със свободен вход.

Само в София очакванията са, че за два дни събитието ще бъде посетено от повече от 5 хиляди търсещи работа. Именно заради този огромен интерес Националният дворец на културата беше избран и за сцена на панела Career Talks. Това няма да е познатият формат на семинари с лектори, които представят новости. По време на Career Talks посетителите ще получат не само полезна информация, но и възможността да разговарят с вдъхновяващи хора. Те ще могат да разменят мотивиращи и поучителни думи със събиращия все по-голяма популярност танцьор, певец и автор Калоян Димитров-Ballan, както и с ключови специалисти на ръководни позиции в Нестле България и професионалисти, занимаващи се с подбор. Всеки посетител ще се зареди с приятна доза стимул и от срещата на живо с финалистите от инициативата „Колегата, който ме вдъхновава“, която само за месец от началото си вече е събрала рекорден брой от 72 номинации и 3200 гласували за своя фаворит в надпреварата. Сцената на  Career Talks ще е специално обособено пространство на етаж 4 в Националния дворец на културата.

След откриващото събитие в гр. София, форумът продължава в останалите шест града в страната:

  • Варна – 23 март 2020 г. – Дворец на културата и спорта
  • Русе – 25 март 2020 г. – Русенски университет „Ангел Кънчев“
  • Велико Търново – 30 март 2020 г. – Великотърновски университет
  • Габрово – 1 април 2020 г. – Технически университет
  • Пловдив – 6 април 2020 г. – Пловдивски панаир, Конгресен център
  • Свищов – 8 април 2020 г. – Стопанска академия „Д. А. Ценов“

Подробности за събитието и изложителите можете да откриете на този линк.

Организатор на форума „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ е JobTiger, а основен партньор – Нестле България.

„Колегата, който ме вдъхновява“ е проект на JobTiger, с който целим да идентифицираме хората, които имат положителен образ и влияние в своята професионална област. Хора, които вдъхновяват и заразяват с действията си околните и дават положителен пример за влияние върху икономическото развитие и лично израстване. Повече информация как да станете партньор на инициативата, може да видите тук.

Свързани публикации