„Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ 2015 стартира на 10 март

На 26 февруари 2015 г., четвъртък, в Национален пресклуб на БТА, се проведе пресконференция по повод предстоящия форум за студентски стаж и кариера „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ 2015. За организацията на събитието и новостите в провеждането му разказаха Светлозар Петров, Управител на JobTiger и Нели Ангелова, Мениджър Корпоративни връзки в Нестле България – компанията генерален спонсор на форума за 12-та поредна година. За 14-та поредна година форумът предлага на студентите и младите специалисти възможност да поставят основите на своето кариерно развитие и да се срещнат с потенциални работодатели. Над 130 български и международни компании ще представят в София и още шест града в страната своите стажантски програми и свободни работни места.

„Форумът е единственото по рода си и мащаба си събитие в страната и е пресечната точка, където бизнесът среща младите хора и им предоставя шанс за развитие и реализация в кариерата“, сподели Светлозар Петров. Нели Ангелова разказа за ангажимента на Нестле България към развитието на младите хора и представи плановете и инициативите на компанията за борба с младежката безработица в страната. Тя подчерта, че възможностите за кариерен старт в компанията са изключително разнообразни и се предлагат стажантски позиции във всички отдели – от производство и администрация до продажби, маркетинг, финанси, технологии, изследване и развитие.

JobTiger и Нестле България обявиха, че за „Национални дни на кариерата“ 2015 г. са предвидени няколко нововъведения, на които посетителите на събитието ще могат допълнително да се информират по различни въпроси, свързани с търсенето на работа. Събитието ще бъде безплатно за посетителите му.

Публикации от серията