Национални дни на кариерата: Зорница Николаева, KPMG в България

Преди да стигне до сегашната позиция на младши одит асистент в консултантската компания KPMG, Зорница Николаева завършва „Стопанско управление“ в Софийския университет. Започва да търси работа в сайтове, а по това време малко компании предлагат стажантски програми. Решава да кандидатства за стажант в KPMG в България. По принцип стажантската програма трае между три и шест месеца, но тя получава възможност да остане осем месеца. След края на програмата й предлагат да стане част от екипа. 

„По време на стажантската програма успях да опозная главно себе си и да покажа на практика това, което сме учили на теория. Тъй като обикновено учиш нещо без да си сигурен, че в истинския живот се прилага по този начин“.

„Програмата е с цел да опознаеш екипа, с който трябва да работиш, защото работата е екипна, винаги си зависим от това какво прави другият, това е цялостен продукт“.

„Това, което най-много амбицира да останеш, е че виждаш реално как хората израстват професионално. Компанията ти дава шанс всяка година да се изкачваш едно стъпало нагоре, което допълнително те мотивира да дадеш всичко от себе си“.

КПМГ България ООД е участник в Национални дни на кариерата 2012.

Публикации от серията