Най-прекият и безрисков път до интервюто за работа

Най-прекият и безрисков път до интервюто за работа

Остава само ден до Виртуални дни на кариерата, които ще се проведат на 16 май. Ако търсите работа или стаж, независимо дали сте в България или в чужбина, или просто ако се чудите какви други кариерни възможности предлага в момента пазарът пред вас, безплатният за кандидати онлайн кариерен форум предлага много предимства на участниците. Нека да напомним за няколко най-важни от тях:

Независимо къде се намирате

Виртуални дни на кариерата се осъществяват чрез интернет платформа. Можете да се включите в тях от всеки компютър, таблет или смартфон. Това може да се случи без да променяте програмата си: не се налага да излизате от дома си или да прекъсвате почивката си, можете да участвате в работно време или дори докато пътувате. Не е нужно дори да сте в България. Заради последното събитието е чудесна възможност за все повечето образовани млади хора, понастоящем пребиваващи в чужбина, но желаещи да се завърнат да работят в България. Същото важи и за тези, които търсят работа в друг град в страната.

Без неудобства пред сегашния ви работодател

Ако пък в момента работите и просто искате да проверите възможностите за специалист с вашите способности и опит в друга водеща компания, не е нужно да отсъствате от работа. Забравете за обясненията защо искате почивен ден или за притеснението дали някой познат няма да ви види на кариерния форум.

Най-бързият път до интервю за работа

Пропускате кандидатстването, одобрението на автобиографии, взимането на специален почивен ден, за да се явите на интервю, чакането по офиси… Виртуални дни на кариерата са най-прекия път до интервю за работа, който ще откриете. Всички участници ще имат възможността да проведат чат-разговор с HR специалистите на избраните от тях компании и така да покажат качества и умения, които могат да не са видими при кандидатстването само по документи.

Водещи работодатели от различни сектори

Във Виртуални дни на кариерата 2018 ще се включат на 35 водещи работодатели от различни сектори. Това означава разнообразни предложения и възможности за развитие в различни професии и дори стажове. Регистрирайте се сега, за да разгледате позициите, за които ще се търсят свежи попълнения на 16 май.

Интервю без притеснения

Всички интервюта се провеждат в онлайн чат формат, така че да бъдете улеснени максимално в комуникацията си, що се отнася до първоначалния контакт с работодателя. Забравете за притесненията как ще се представите пред непознатия специалист, дали няма да се объркате, дали ще сте облечени подходящо или какъв ще е езикът на тялото ви. Интервюто по време на Виртуални дни на кариерата ще бъде не много по-различно изживяване от поредния ви Viber или Facebook чат.

Спечелете очила за виртуална реалност

Ако се регистрирате и сте онлайн в деня на събитието и проведете поне няколко* чат-интервюта с работодатели, ще участвате в томбола и можете да спечелите oчила за виртуална реалност.

*Подробности за играта можете да откриете на сайта на Виртуални дни на кариерата.

Изпробвайте още утре бъдещето на кариерните форуми. Направете важната крачка напред към новата си кариера! Регистрирайте се сега на http://virtual.careerdays.bg

Visual 12

Свързани публикации