Не просто мечтайте, а имайте план как да постигнете мечтите си

Когато си на двадесет и малко години, има риск да си помислиш, че кариерата е все още твърде далечно понятие. Най-добрите кариери обаче стартират точно от младежка възраст – докато си в университета или веднага след това.

Николай Узунов, Петър Иванов и Десислава Станчева са доказателството. Тримата професионалисти са започнали по различен начин и в три различни сфери кариерата си в Нестле България, но не съжаляват за взетото решение. Както ще разберете от видеото, компанията предлага менторство на младите служители и дългосрочно израстване. Но не само това. Вижте какво е важно, когато започваш професионалния си път, според вече успелите в кариерата си професионалисти в сфери като електронна търговия, производство и дигитален маркетинг.

Като генерален спонсор на „Национални дни на кариерата – Добра кариера, Добър живот“ за 15-та поредна година, Нестле България цели да подпомогне младите в откриването на работа и да ги подготви за плавното преминаване от академичната към професионалната сфера. Тази година отново компанията е подготвила за изложението своята „CV клиника“, на която мениджъри от Нестле България ще дават ценни напътствия – как се съставя успешно CV и мотивационно писмо, особеностите на онлайн кандидатстването, важността на профила ни в LinkedIn, значението на дигиталния ни отпечатък в интернет и неговата роля при намирането на нова работа и много други.

Заповядайте на щанда и CV клиниката на Нестле България на Национални дни на кариерата 2018.

Национални дни на кариерата 2018 ще се проведат на

13-14 март: София, Хотел Маринела, зали Sofia Grand и EFE;
19 март: Варна, Юнашки салон;
21 март: Русе, Русенски университет „А. Кънчев“;
26 март: Велико Търново, Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий”;
28 март: Габрово, Технически университет;
29 март: Свищов, Стопанска академия „Д. А. Ценов“;
2 април: Бургас, Бургаски свободен университет;
4 април: Пловдив, Международен Пловдивски панаир, Конгресен център;

Свързани публикации