Немечек: „Търсим хора, които умеят да намерят решение за всеки проблем, а не проблем за всяко решение“

Спонсорирана публикация

Немечек България са една от компаниите, които ще търсят нови стажанти и служители по време на ежегодния кариерен форум „Дни на кариерата“ в секторите IT, Телекомуникации и BPO.

Компанията търси както опитни специалисти, така и начинаещи в кариерата. Става въпрос не само за програмисти с разнообразни езици за програмиране, но и за QA и бизнес аналитици.

„В Немечек се търсят хора, които умеят да намерят решение за всеки проблем, а не проблем за всяко решение“, казва Съби Ангелов, ръководител на екип в компанията. Управителят на Немечек Георги Брашнаров на свой ред описва ръководената от него организация като: „пораснала фирма, запазила детското във себе си“. Защо? Вижте във видеото. 

Дни на кариерата“ в секторите IT, Телекомуникации и BPO ще се проведе на 14 октомври от 10:00 до 18:00 часа в Интерпред – СТЦ София. Събитието се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger, със спонсорската подкрепа на Software Group. Участието за посетители е както винаги безплатно.

Вижте съвети как да се подготвите за да подобрите шансовете си за намиране на работа сред една от водещи компании, които ще участват на изложението.

Свързани публикации