Нестле България: „На „Национални дни на кариерата“ идват все по-подготвени млади хора“

Днес, 16 март, започна варненското издание на най-големия младежки кариерен форум „Национални дни на кариерата“. То се провежда в галерия „Графит“ от 10 до 18 ч. В събитието участват 33 български и международни компании, сред които и Нестле България – компанията, която е генерален спонсор на форума, за 12-а поредна година.

Нестле България развива традиционно силна стажантска програма, като и тази година ще наеме 60 млади хора в различни свои отдели. Имахме възможност да поговорим с Тихомира Люцканова, Мениджър Подбор в Нестле България, по време на софийското издание на „Национални дни на кариерата“ – за трайния ангажимент на хранителния гигант към каузата на това събитие, стажантската програма на компанията и подготвеността на младите хора.

Ако желаете да започнете кариерата си в позната международна компания и да получите добри възможности за професионално развитие, посетете щандовете на Нестле България във Варна и в останалите градове, в които ще се проведе форумът. Пълната програма на събитието можете да откриете тук: http://national.careerdays.bg/.

„Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ се провежда за 14-а поредна година. Форумът се организира от JobTiger, а генерален спонсор за дванадесета година е Нестле България.

Публикации от серията