Невена Цачева, IHR: „Форуми като HR Industry допринасят за успеха на нашия бизнес“

На 11 февруари 2015 г. ще се проведе поредното издание на единственото изложение, представящо услуги и продукти за управление на човешките ресурси в България – HR Industry. То се организира за четвърта поредна година от JobTiger, с финансовата подкрепа на MetLife.
Първите три събития се радваха на голям интерес от страна на посетителите и компаниите-изложители. Очаква се и тази година HR Industry отново да събере на едно място водещите компании и специалистите от HR бранша.

Във връзка с предстоящето събитие, разговаряхме с Невена Цачева, управляващ партньор на IHR. Компанията участва за пореден път в HR Industry и това бе добра причина да научим мотивите, които стоят зад подобно решение.

Г-жа Цачева заяви, че форумът е добре организиран, устойчив във времето, а аудиторията е успешно таргетирана и дава възможност за срещи с бизнес партньори, HR специалисти и корпоративни мениджъри. Тя отбеляза също, че кризата продължава за HR бранша у нас, пазарът е относително стагниран, но има компании, които инвестират във външни обучения и консултации и се опитват да се съизмерват с най-добрите световни модели и практики. За бъдещите издания на HR Industry бе изразена надежда, че ще привличат все повече топ мениджъри, които осъзнават нуждата от разглеждане на HR функциите като част от общите бизнес процеси в компаниите.

Регистрацията за участие в HR Industry е отворена до края на януари 2015 г. Не пропускайте тази възможност!

Публикации от серията