Нина Янчовска, Edenred: „HR Industry успява да привлече точните хора“

На 11 февруари, в х-л Хилтън, София, се проведе четвъртото издание на HR Industry. Това е единственото специализирано изложение на HR бранша в България.
В рамките на деня, 44 компании, опериращи във всички насоки и области на HR бизнеса представиха своите нови услуги и се срещнаха с клиенти и бизнес партньори. Над 400 управители на компании, HR мениджъри и хора, интересуващи се от новостите в бранша, посетиха изложението.
Edenred България също се включи в събитието. Компанията е представена в 42 държави, а у нас оперира вече над 10 години. Edenred се занимава с предплатени корпоративни решения, като в България фокусът е върху ваучери за храна, подаръчни ваучери и “compliments” карти. Нина Янчовска от Edenred сподели, че все повече фирми узряват за идеята да ползват подобни продукти. От предлаганите ваучери могат да се възползват всички работодатели, без значение от броя на служителите. Г-жа Янчовска отбеляза, че HR Industry успява да привлече правилната аудитория, която представлява интерес за компанията й – HR мениджъри, мениджъри, взимащи бизнес решенията, директори на фирми, а самото изложение видимо се развива през годините.
HR Industry се организира от JobTiger. Генерален спонсор на изложението за поредна година е MetLife.

Публикации от серията