Нова услуга от JobTiger – предварително медийно отразяване за участниците в „Национални дни на кариерата“ 2015

Всяка година „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ събира на едно място големи български и международни компании, предлагащи стажантски и работни позиции във всички бизнес сектори. Събитието е посетено през годините от стотици хиляди младежи, търсещи стаж или първа работа. Всяка година броят на изложителите нараства с устойчиви темпове.

JobTiger се стреми постоянно да подобрява организацията на форума и да предоставя по-пълен набор от съпътстващи услуги, съзнавайки важността на мероприятието, както за участниците, така и за посетителите. От тази година JobTiger предлага вече и предварително медийно анонсиране, от което могат да се възползват всички регистрирани за участие компании.

Целта на предварителния медиен анонс е да дадем възможност на компаниите да заявят авансово работните и стажантските си позиции, да привлекат повече осведомени посетители на щанда си и да излъчат основните си корпоративни послания.

Форматът на отразяването е видеоклип, съпътстван от кратък текст. Платформата е jobtiger.tv – професионален HR портал, отличаващ се със стабилна и таргетирана аудитория. В допълнение към новата услуга предлагаме и като безплатен бонус разпространението на анонсите чрез добре развитите ни социални мрежи.

Ако компанията ви осъзнава важността на професионалното и таргетирано медийно отразяване, побързайте да се възползвате от новото ни предложение. Важните подробности ще откриете в детайлната оферта.

Свързани публикации