Обмисляте кариера в туризма? Victoria Group създава кадри дори от неопитни хора

Victoria Group е популярна хотелска верига с над 20 г. присъствие на българския пазар. Към момента в групата са включени 12 хотела, включително няколко градски такива и други, разположени в някои от най-известните ни курорти. Компанията обаче участва за първи път на „Национални дни на кариерата“.

Бойко Манев, който е директор „Човешки ресурси“ във Victoria Group, ни разказва, че търси хора със желание, енергия, мотивация, да започнат кариерата си на входящи позиции или като стажанти. Що се отнася до предварителната образователна подготовка, мениджърът е категоричен: „Практиката е показала, че хора, завършили туризъм са една идея по-можещи и по-знаещи, но имаме и такива, завършили нехуманитарно образование, които също се справят много добре“. Според Бойко Манев най-важното лично качество в бранша е човекът да бъде положителен и да работи с хъс. Иначе в компанията разполагат със собствен център за професионално обучение, чрез който създават качествени кадри дори от неопитни млади хора.

Интересна в случая е и обратната връзка за форума, която дава директорът „Човешки ресурси“ на Victoria Group – още в средата на първия ден от „Национални дни на кариерата“ 2018 в София, те бяха много доволни, защото вече разполагаха с над 50 записали се кандидати за работа или стаж. Вижте повече във видеото.

Компанията може да срещнете отново на събитието от „Национални дни на кариерата“ 2018 в Бургас, следващия понеделник – 2.април, в Бургаски свободен университет.

„Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ се организира от JobTiger, а генерален спонсор е Нестле България. Над 40 000 млади хора са намерили работа или стаж по време на форума през 17-те години на неговото провеждане. Повече за оставащите събития тази година, както и история и статистика от останалите, можете да откриете на: http://national.careerdays.bg .

Свързани публикации