Обученията в Предприемаческата академия привлякоха силен интерес

Новосъздадената Предприемаческа академия на Изи Кредит и Нов български университет, с медийното партньорство на JobTiger, вече набира кандидати за курсовете, които ще започнат в края на този месец. Само за няколко дни десетки българи от цялата страна изпратиха заявки да се обучават за фирмени мениджъри, информираха от финансовата институция.

Повечето кандидати са работещи, които търсят развитие и желаят да придобият предприемачески и мениджърски умения. Най-много са кандидатите от София, но има и от други градове и населени места. „Имаме интерес от дама, която е от Варна и е готова да пътува, за да се обучава в академията”, сподели Нели Дукова от дирекция „Човешки ресурси” на Изи Кредит.

Предприемаческата академия ще подготвя мениджъри за корпоративния сектор. На най-добрите в академията ще им бъдат предложени платен стаж и работа в Изи Кредит. Курсовете ще се провеждат в малки и компактни групи – по 10-15 курсисти.

Всеки заинтересуван може да посети Деня на отворените врати на Предприемаческата академия в Нов български университет на 17 май от 16 часа в зала 310 (Корпус 1). Програмата на академията ще бъде представена лично от създателите на Изи Кредит – Станимир Василев и Неделчо Спасов. От двамата гостите ще научат какви ползи ще им донесе обучението и какви възможности и врати ще отвори академията пред тяхното професионално развитие, обясниха организаторите на събитието. Създателите на Изи Кредит ще споделят също своя опит като предприемачи и предизвикателствата, пред които са се изправили заедно с колегите си, за да изградят една от най-успешните и големи български финансови институции с международно развитие. „Имаме нужда от хора, които да ни подкрепят в амбициите ни да превърнем Изи Кредит в глобален играч на пазара на бързи кредити. Част от тях ще ги намерим сред най-добрите в Предприемаческата академия”, убеден е Неделчо Спасов, който е и изпълнителен директор на Изи Кредит. Освен в България Изи Кредит развива своя бизнес успешно в Румъния и Украйна и планира да стъпи на още нови пазари.

Информация за записване за Ден на отворените врати и за курсовете в Предприемаческата академия може да прочетете тук.

Публикации от серията