Оливие Луксон, PFS: „Ако търсите не просто работа, а цялостна кариера, присъединете се към нас“

Българското поделение на световната компания PFS се развива с бързи темпове и търси попълнения за екипа си. Разговаряхме с Оливие Луксон, Старши мениджър „Технологични услуги“ за Европа, за плановете за развитие на компанията, за характера на тяхната дейност и за нуждата им от способни специалисти. Той разказа, че компанията се фокусира върху електронната търговия (end-to-end решения) и решава различни по характера и обема си нужди на известни световни компании – не само създаване, съпорт и развитие на решенията, но и логистика, финансови услуги, маркетинг и други. Той ни сподели също, че по този начин PFS организира целия цикъл, характерен за нуждите на големите електронни търговци. Сред клиентите на компанията са изключително харесвани брандове от целия свят – Starbucks, Daily Mail, Johnny Walker, Lego и много други.

Оливие Луксон се фокусира върху нуждата на българското поделение от нови попълнения – специалисти по Demandware. Новите хора ще могат да се присъединят към добре структуриран екип и ще имат възможността веднага да започнат работа по проекти на големи международни компании. Работата им в българския офис ще е много интересна и ще върви съвместно с екипи по целия свят – от Америка до Азия. Особено полезно за тях ще бъде, че по този начин ще се запознаят с цялата гама услуги на PFS и няма да се концентрират единствено върху Demandware проекти. Оливие завърши с думите, че новите членове на отбора ще имат уникалния шанс да се включат в един ранен етап и да растат заедно с компанията, да управляват интересни и изключително предизвикателни проекти и да получат големи възможности за развитие, не само работа а и кариера.

Позициите в PFS са отлична кариерна възможност, ако имате предишен опит в back-end решения, езици като PHP, Java, C# и други обектно ориентирани технологии. За кандидатите това ще е отлична база за усвояване изискванията на Demandware и гарантирано ще представлява ценно надграждане над вече усвоени знания.

Свързани публикации