Омбудсманът Константин Пенчев ще обяви победителите във фотоконкурса „Човекът, който ме вдъхновява“ на БНР

Цветен фотопринтер Epson L800 от „Фактор България“, кариерно консултиране от JobTiger и пълна колекция с компактдисковете, издадени до момента от БНР, ще получат трима участници във фотоконкурса „Човекът, който ме вдъхновява“, организиран от „Рекламно-издателската къща“ на обществената медия и интернет радио „Бинар“. Техните имена ще изтегли утре, 24 януари, омбудсманът на Република България Константин Пенчев.

„Няма по-справедлив, безпристрастен и независим избор от този на омбудсмана на Република България. Затова се спряхме на г-н Константин Пенчев, заяви директорът на „Рекламно-издателската къща“ на БНР Радомира Михова. – Идеята да поканим омбудсмана на България да изтегли жребия с победителите възникна в процеса на работа по един от другите ни съвместни проекти с фондация „Работилница за граждански инициативи“. За да бъде все пак възнаграден трудът на най-добрия участник във фото съревнованието, всички партньори в проекта единодушно решихме той да получи професионалния фотоапарт, осигурен от „Софарма“.“

От 24 януари до 24 февруари 2013 г. 78-те най-любопитни фотографии ще бъдат представени в изложба в „Софарма Бизнес Тауърс“, част от фестивалната седмица, посветена на 78-годишнината на БНР.

На откриването на изложбата „Човекът, който ме вдъхновява“ всеки автор ще получи за спомен своята оригинална снимка, отпечатана на високачествена хартия Hahnemuehle. 78-те най-добри фотографи пък ще имат своето уникално произведение във формат АЗ с виртуално паспарту и рамка.

В рамките на изложбата ще има и уъркшоп за фотолюбители. На него партньорът на проекта „Фактор България“ ще представи най-новите технологии в отпечатването на фотоси.

Проектът „Човекът, който ме вдъхновява“ се реализира със съдействието на „Фактор България“, „Софарма“, “Beauty Bank” и Фондация „Работилница за граждански инициативи“. Медиен партньор е JobTiger.

Свързани публикации