Остава седмица до IT Meetup в Software AG

Остава седмица до IT Meetup в Software AG

 

След почти точно седмица, на 9 юни, от 18:00 ч., Software AG за първи път ще е домакин на уникално събитие – IT Meetup. Добре дошли са всички ИТ специалисти, които искат да се срещнат с техническите консултанти, екипните и продуктовите мениджъри от компанията, за да обменят опит и идеи  от първа ръка на по бира. Темите не само са актуални за софтуерната индустрия, но представят и част от решенията на компанията, които ги правят лидер в бранша. Разговорите са разделени в два паралелни трака, сред които са и личните истории от професионалния път на някои от най-успешните специалисти на компанията.

Цветелина Илиева, Lead Technical Writer, ще разкаже за ползите от Design Thinking концепцията и ще сподели интересен опит от уъркшопите, които Software AG организира. Марио Павлов, Senior Software Engineer, ще ни въведе в света на аспектно ориентираното програмиране и ще демонстрира как може да бъде приложено и какви са ползите му. Марио Радев, Senior Software Engineer, ще разкрие повече за дейността на Business Activity Monitoring екипа и ще представи един от продуктите за обработване на Real-Time Data. Николай Папазов, Software Engineering Manager, ще разкаже интересни факти от историята на иновациите и ще дискутира по какъв начин иновативните решения са възможни не само в стартъпите, но и в големите корпорации. Диана Попова, Director webMethods Delivery за България, е подготвила интересен разказ за това какво е да си технически консултант, да обикаляш света, работейки, и още нещо. Чавдар Трендафилов, Principle Performance Engineer, ще представи реален бизнес казус от опита му и ще покаже как с екипа му са постигнали невъзможното, за да повишат пърформънса на едно от решенията си. За финал сме запазили забавните и вдъхновяващи истории на четирима мениджъри, които ще разкажат за пътя, който са извървели, за да стигнат до тук, както и за това какво е важно, за да си успешен в ИТ бранша.

Събитието е със свободен достъп, но не пропускайте да се регистрирате на http://softwareag.itmeetup.bg, за да запазите мястото си.

Свързани публикации