Остават 3 дни до крайния срок за записвания за HR Industry

Регистрациите за участие в специализираното събитие, посветено на HR индустрията – HR Industry 2013. продължават до 01 февруари 2013 г. (петък). 

В оставащите 3 дни до края на периода за регистрация в събитието, JobTiger и JBF – Mastering Project Management канят всички компании, които развиват успешен бизнес в сферата на човешките ресурси и имат нови продукти и услуги, които желаят да популяризират,  за да поддържат имиджа си да участват в HR Industry 2013!

HR Industry се оргaнизира за втора поредна година. Датата на събитието е 13 февруари – в Интерпред – СТЦ, София.

В рамките на събитието водещи HR компании ще се съберат, за да представят своите услуги и да обсъдят тенденциите в управлението на човешките ресурси. Подбор на персонал, одит, обучения, тренинги и тимбилдинги, HR outsourcing, здравно и пенсионно осигуряване, временна заетост, трудова медицина и ваучери за храна и дрехи – всичко това събрано в един ден.

Компаниите – изложители ще бъдат включени в единствения по рода си печатен каталог на HR индустрията в България, който всеки посетител ще получи безплатно.

Всички фирми – участници в изложението ще получат безплатен едногодишен абонамент за сп. Мениджър – медиен партньор на събитието.

За информация и записвания посетете: hrindustry.bg или се свържете с екипа на JobTiger – тел.: 02/ 491 80 14 и 491 80 20, e-mail: office@hrindustry.bg.

Генерален спонсор на HR Industry 2013 – МетЛайф България.

HR Industry се провежда с подкрепата на:

Интерпред – СТЦ, София, сп. Мениджър, bgtrainers.com – Форум на Българските обучители, Probook.bg – професионална мрежа.

 

 

 

Публикации от серията