Отборът на Тигъра ще се спусне с Тайгърмобил на Red Bull Soapbox

1 август 2014 Спонсорирана публикация

258607_4628362196731_2029973463_oВ офиса на JobTiger ежедневно се случват забавни и интересни неща, които всеки би искал да преживее. Докато помагаме на хората да си намерят най-хубавата работа, ние прекарваме време заедно, участваме в различни инициативи и създаваме неповторими спомени. Сега предстои да добавим още един незабравим спомен в „колекцията“ ни. Но ще ви разкажем историята, за да се почувствате като част от нашето приключение.

Един ден, случайно или не, някой попадна на новината за състезанието Red Bull Soapbox и предложи да се включим. А в отговор получи ентусиазирано „Да, участваме!“. Участваме, но сега накъде? Ние сме специалисти в областите Човешки ресурси, Продажби и Маркетинг, но нямаме никой с инженерни умения. След не много дълго търсене, колегите от отдел „Подбор“ успяха да открият Жоро – нашият инженер, който по професия всъщност е финансист, но има истинска страст към създаването на различни машинки. Ето, че и малката липса в екипа ни вече беше запълнена.

Един ден събрахме всички ентусиасти от JobTiger, дойде и инженерът – Жоро и си направихме истински брейн сторминг в градината на нашия офис. Дълго умувахме, рисувахме, говорехме, спорехме… а в края на срещата всеки беше натоварен с важна задача по създаването на количката. Искахме да участваме и трябваше да измислим нещо страхотно. След седмица упорит труд, първите скици бяха готови – всяка по- шантава от предишната. Но нали сме си „Тигри“ по природа, решихме да направим тигърска кола разбира се. И по-скоро тигър в клетка, за който всъщност вие можете да гласувате и да ни помогнете да спечелим заснемане на професионално видео с нашият Тайгърмобил. 

blueprint30

Можете да гласувате за нас тук: http://rbsb.thewebillustrated.com/vote_here.3

Нещата обаче далеч не приключиха със скицата. Ние заснехме и видео, с което да представим отбора. Но да представим отбора по обикновен начин далеч не беше достатъчно. Ето защо заснехме къщата, която всички „тигри“ обитаваме и любимото място на инженера, където ще се роди и нашият Тайгърмобил. Е, няма смисъл да ви разказваме повече. Добавяме и клипчето, защото то казва повече от 1000 думи. 

Свързани публикации