Paysafe Group на Дни на кариерата в УНСС: „Драстично ще увеличим служителите си в България“

На 3 декември в УНСС се състоя единственият в България кариерен форум, насочен към компании в секторите: Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг, Обслужване на клиенти. В рамките на деня  рекорден брой компании – 72, представиха дейността си и своите свободни позиции пред младежите. Над 4800 студенти и млади специалисти посетиха изложението. Успоредно с това се проведоха множество практически работилници, които въведоха младите специалисти в реалните проблеми на бизнеса. Посетителите имаха възможност да се запознаят с начина на работа в компаниите и да си изградят представа за това как могат да приложат наученото в университета в реалния бизнес.

Paysafe Group е новосъздаденото обединение на две познати компании – Skrill и Optimal Payments. Новата фирма е един от водещите доставчици на услуги в областта на онлайн разплащанията, едновременно технологична и финансова компания.

Paysafe Group има много амбициозни планове за увеличаване на персонала в България. Само в последния месец са наети нови 100 души, а плановете за 2016 г. са за „драстично“ разширение. Търсят се хора с разнообразни профили: с финансов опит, владеещи различни видове езици, специалисти в превенцията на измами и пране на пари, такива за попълване на развития ИТ отдел и др.

Вижте подробности във видеото, от което ще научите и мнението на Цветелина Панчева, Senior Recruiter във Paysafe Group, кои са обусловените от нуждите на новата генерация начини, по които компаниите трябва да привличат млади специалисти.

„Дни на кариерата“ в секторите: Икономика, Финанси, Маркетинг, Човешки ресурси и Обслужване на клиенти се организира от JobTiger, съвместно с Междууниверситетски център за развитие на кариерата на УНСС и Студентски съвет при УНСС.

Свързани публикации