Победител в томболата на AIG Europe Limited е Елена Златкова

Точно преди седмица в Интерпред – СТЦ София се състоя единственият в България кариерен форум, насочен към компаниите в ИТ сектора, Телекомуникациите и Business Process Outsourcing. Събитието се организира от JobTiger, с финансовата подкрепа на AIG Europe Limited.

В рамките на „Дни на кариерата“ в секторите: ИТ, Телекомуникации и BPO, 46-те компании-участници представиха дейността си и своите свободни позиции на посетителите на мероприятието. А за най-активните участници бе организирана и томбола с атрактивни подаръци, осигурени от компаниите. 

Елена Златкова спечели таблет Lenovo IdeaTab A1000, предоставен от основния спонсор на събитието AIG Europe Limited. Ето и кратко интервю с нея:

elena

Защо реши да посетиш кариерния форум „Дни на кариерата“ в секторите: ИТ, Телекомуникации и BPO?
Елена: Посетих кариерното изложение, за да разбера малко повече за кариерните възможности, предлагани от организации, занимаващи се с BPO като AIG, C3i, Sitel и др. Тъй като имам известен опит зад гърба си по отношение на управлението на бизнес процеси, обмислям кариера в тази област. Исках да получа информация от първа ръка за свободни позиици към момента и за компаниите като цяло. Считам кариерния форум за отлична възможност да се срещнеш лице в лице с потенциални работодатели.
 
Какво те привлече в щанда на AIG?
Елена: Особен интерес имах към AIG и затова посетих тяхната презентация, а след това и техния щанд на изложението. Разбрах, че са направили томбола, която дава шанс някой да спечели таблет. Реших да си опитам късмета.

 Как се чувстваш като победител в томболата?
Елена: Когато разбрах добрата новина, буквално подскочих от щастие. Трябва да призная, че очаквах обаждане с покана за интервю, вместо да ме уведомят, че аз съм късметлията. Така че се изненадах приятно. Като цяло мога да кажа, че преживяването ми с AIG беше страхотно.

Публикации от серията