Подарете ни Коледна (JobTiger) картичка

Остава по-малко от месец до Коледа и ароматът на топли меденки все по – често завладява офиса ни. Тази година решихме да споделим емоциите от най-прекрасните дни от годината с вас  – ако сме ви помогнали, зарадвали, ако просто ни харесвате, изпратете ни картичка, JobTiger картичка.

Изпратете ни снимки на Коледна картичка, която сте направили сами – може да е рисувана, може да е създадена като декупаж, може да е произведение на сръчните ръчички на вашето дете или шарж, който сами сте сътворили. Търсим (Job)Тигъра през вашите очи.

Изпращайте снимки на своите картички на адрес tv@jobtiger.bg, а ние ще ги споделим с всички свои проятели в социалните мрежи. За най-добрите предложения ще има и награди. Моля, придружете имейлите със своите предложения за коледна картичка с име и телефон за връзка, за да можем да се свържем с вас, ако сте сред победителите. Крайният срок за участие е 21 декември – 12:00 на обяд.

Победителят ще бъде обявен в рамките на деня. Не забравяйте – предложенията за картички трябва да носят духа на Коледа и да изобразяват Тигъра на JobTiger. Ако вече се чудите от кого са тези прекрасни коледни къщурки по-горе, това е коледният ни подарък от “малките Тигри” от миналата Коледа – най-прекрасният ни и най-съкровен подарък, който и до днес краси конферентната ни зала и всъщност вдъхнови тазгодишната ни инициатива.

Свързани публикации