Преди HR Industry 2015 – Доброслав Добрев: „Все повече български компании искат да развиват служителите си“

На 11 февруари 2015 г. ще се проведе поредното издание на  единственото изложение, представящо услуги и продукти за управление на човешките ресурси в България – HR Industry. То се организира за четвърта поредна година от JobTiger, с финансовата подкрепа на MetLife.

Първите три събития се радваха на голям интерес от страна на посетителите и компаниите-изложители. Очаква се и тази година HR Industry отново да събере на едно място водещите компании и специалистите от HR бранша.

Един от участниците на форума и тази година ще бъде ForTeam Consult –  българска компания за тренинги и обучения, оценка на персонала и организационно консултиране. Имахме възможността да разговаряме с Доброслав Добрев, съдружник и съосновател на компанията. Той сподели, че участието на компанията му в HR Industry е добра възможност за среща с приятели и партньори, представяне на нови идеи и услуги и нови възможности в правенето на бизнес. Г-н Добрев отбеляза също, че наблюдава една тенденция, при която все повече компании у нас търсят услуги, с чиято помощ да развиват потенциала и уменията на служителите си.

Регистрацията за участие в HR Industry е отворена до края на януари 2015 г. Не пропускайте тази възможност!

Публикации от серията