Предстартовото броене за „Дни на кариерата“ в секторите IT, Телекомуникации и BPO започна

Предстартовото броене за „Дни на кариерата“ в секторите IT, Телекомуникации и BPO започна

Кариерният форум „Дни на кариерата“ в секторите IT, Телекомуникации и BPO ще се проведе на 14 октомври в София. Остава само една седмица до събитието, по време на което, стотици млади специалисти ще открият първата си работа или стаж в утвърдени български и международни компании. Но за постигането на тази цел е необходимо да се отдели време и енергия, за да бъде подготовката на всеки кандидат завършена и пълноценна. Тук ще обобщим полезната информация, която има отношение към предстоящото събитие. Така всички посетители на изложението ще бъдат улеснени, а усилията им ще бъдат целенасочени и структурирани.

Подготовката за участие е изключително важна и до голяма степен предопределя успеха на всеки кандидат. Структурираният подход изисква от кандидатите да проучат предварително фирмите участници в изложението, да си приготвят подходящ комплект от документи, да комуникират ефективно със специалистите по подбор на персонал по време на събитието и да поддържат връзка с тях, след приключването на изложението. Всички съвети по темата ще откриете в текста, който ви предложихме миналата седмица.

Важно е също така да се отбележи, че в предстоящото издание на „Дни на кариерата“ ще участват над 70 водещи български и международни компании. Сред тях се открояват телекомуникационни гиганти, утвърдени IT фирми и известни компании от BPO сектора. Независимо от разликите между тях, всички компании са водени от съображението, да открият добре подготвени и комуникативни млади експерти.

В рамките на събитието ще се проведат и редица практически работилници, по време на които, младите хора ще научат какво на практика се изисква от тях, за да се реализират успешно. Целта е да се демонстрират реални работни процеси, последвани от дискусии и въпроси. Работилниците се организират от фирмите участници и са с разнороден характер, което дава възможност на всеки посетител да открие теми, съвпадащи с интересите му.

kolaj

За доброто настроение ще се погрижат и много от изложителите, които любезно осигуриха предметни награди за томболата, провеждаща се традиционно по време на изложението. Късметлиите ще имат възможност да спечелят раница, хеликоптер, SSD външен хард диск, гейминг мишка, електронен четец, таблет и още много други подаръци.

Изчерпателна информация за форума ще откриете на интернет страницата му, както и във Facebook.

Заповядайте на „Дни на кариерата“ в секторите IT, Телекомуникации и BPO на 14 октомври от 10:00 до 18:00 часа в залите на организационния ни партньор Интерпред – СТЦ София. Събитието се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger, със спонсорската подкрепа на Software Group. Участието за посетители е както винаги безплатно.

Свързани публикации