Предстои седмото издание на „Дни на кариерата“ в секторите: Икономика, Финанси, Маркетинг, Човешки ресурси и Обслужване на клиенти

Предстои седмото издание на „Дни на кариерата“ в секторите: Икономика, Финанси, Маркетинг, Човешки ресурси и Обслужване на клиенти

Заповядайте на единствения специализиран кариерен форум в икономическия сектор: Дни на кариерата – Икономика, Финанси, Маркетинг, Човешки ресурси и Обслужване на клиенти.

Откриването на събитието ще се проведе на 1 декември 2016г. от 10:00ч. в зала „Тържествена“ на Университета за национално и световно стопанство.

В официалното откриване ще вземат участие:

  • проф. д.ик.н. Стати Статев – Ректор на УНСС
  • г-жа Зорница Русинова – Министър на труда и социалната политика в оставка
  • г-н Драгомир Николов – Изпълнителен директор на Агенция по заетостта
  • г-н Светлозар Петров – Управител на JobTiger Ltd.
  • доц. д-р Йордан Близнаков – директор на Междууниверситетския център за развитие на кариерата на УНСС
  • г-н Денис Димитров – Председател на Студентски съвет при УНСС

Седмото издание на изложението ще даде възможност на студенти и млади специалисти, които търсят кариерно развитие в споменатите области да се срещнат с компаниите – лидери в секторите и да открият своето ново работно място или възможност за стажантска програма.

В събитието участват 77 компании, като основна цел на форума е работодателите да се срещнат със своите потенциални служители, а студентите и младите специалисти да открият възможности за професионална реализация.

Предвидени са още практически работилници, презентации, демонстрации, казуси и сесии за изграждане на личен бранд.

Дни на кариерата в секторите: Икономика, Финанси, Маркетинг, Човешки ресурси и Обслужване на клиенти се организира от JobTiger за седми път, а за шести – съвместно с Междууниверситетски център за развитие на кариерата при УНСС и Студентски съвет при УНСС.

Свързани публикации