Предстои тазгодишното издание на форума „Дни на кариерата“ в секторите Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг и Обслужване на клиенти в УНСС

За трета поредна година, JobTiger, съвместно с Междууниверситетски център за развитие на кариерата на УНСС и Студентски съвет при УНСС, организира форума „Дни на кариерата“ в секторите Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг, Обслужване на клиенти.

994957_10152015236594719_1982992391_nИ тази година форумът ще срещне студенти и млади специалисти с представители на 60 български и международни компании, предлагащи стажантски и работни позиции в изброените сектори. Паралелно през целия ден ще бъдат провеждани и практически работилници, в които част от компаниите-участници ще разкажат за своята дейност посредством реални казуси от своята практика.

Форумът традиционно се състои във фоайето на Университета за национално  и световно стопанство, но е отворен за посещение от всички студенти и млади специалисти, които искат да стартират кариерата си или да сменят настоящата си работа.

Всяка година събитието се посещава от над 3500 студенти, голяма част от които успяват не само да си намерят стаж или работа, но и успешно да стартират кариерата си именно от „Дни на кариерата“.

Публикации от серията