Приключи гласуването в „Човекът, който ме вдъхновява“

На 28 октомври станаха ясни и последните трима финалисти в инициативата „Човекът, който ме вдъхновява„, стартирана от JobTiger и водещи медии.

От 13 август в продължение на 10 седмици всеки имаше възможност да номинира личност, която го вдъхновява и да гласува за номинираните. Всяка седмица тримата номинирани, които получиха най-много гласове, бяха обявени за финалисти. Всички 242 номинации, както и пълен архив на гласуването може да намерите на сайта на инициативата.

Вече са ясни и 30-те финалисти – запознайте се с тях тук. На 1 ноември JobTiger ще ги срещне на живо, за да обменят идеи и още вдъхновение.

Ето и финалистите в последната, 10-та седмица:

 

Този млад човек винаги те мотивира да гледаш напред и да се развиваш в България.  Христо Янев е един от малцината успешни млади и високо квалифицирани предприемачи, които са се завърнали в родината. Той е завършил бакалавърска степен във ВУМК, холандска програма и магистърска степен в University of Birmingham, Великобритания.  Той ще ви зареди с нестихващия си ентусиазъм, упоритост, любов към родината, лъчезарност и позитивност, които са пример за модерните хора на нашето съвремие. Тук като човек от туристическия бранш показва, че в България може да се развива успешен частен бизнес, с което мотивира студентите към личностно развитие и позитивизъм.

Предложил: Мария Неделчева

 

Ваня Григорова

Без Ваня светът щеше да бъде много по-мрачно място. Тя е необикновен човек, който постоянно пръска светлина край себе си. Неспирната й енергия, нейната отдаденост на социалните каузи, умението й да събира хората, позитивната й натура, всичко това е комбинация, която заразява с ентусиазъм.  Ваня Григорова е направо човек-революция, защото никога не се отказва и винаги е вярна на принципите си. В света в който живеем съвсем не са много хората, които са склонни да водят борба за идеи, за справедливост, за различен живот. Ваня обаче е такъв човек.

Предложил: Турхан Апдула

 

Кирил Хинков

Номинирам Кирил Хинков, който ме вдъхновява със смелостта си да загърби удобната кариера и сигурна заплата в голяма и стабилна компания и да се отдаде на страстта си да учи хората как да поддържат здравето си! Киро има клуб, в който показва и учи всеки, дошъл при него, на упражнения, събрани от различни източни и западни системи, включително и от бойните изкуства. Освен работата в клуба Киро обикаля страната и големите компании и води тренинги, които имат за цел да „раздвижат“ хората и да им покажат как с наглед лесни движения могат да диагностицират проблем и как да работят за отстраняването му. Освен това учи в Националната спортна академия и в Софийски университет, за да надгражда знанията си и да е още по-полезен на хората. Всеки, който се е докоснал до упражненията и до начина, по който Киро споделя знанията си и огромното му желание да е полезен, бива вдъхновен и благодарен!

Предложил: Н.Любомирова

 

 

Публикации от серията