Project Management Summit Bulgaria 9th Edition: Последните тенденции в управлението на проекти близо до теб

PMS_2019

Единственото по рода си събитие за професионалната общност на ръководители на проекти и екипи тази година ще се проведе на 15 ноември в НДК, когато PMI Bulgaria Chapter ще отпразнува двоен празник – своята 10-та годишнина и 50-тата годишнина на PMI Global.

 Ако искате да обогатите знанията си за добри практики, реални бизнес сценарии, меки умения, хибридни подходи и методи за управление на проекти – то това са само част от акцентите на Project Management Summit Bulgaria 2019.

 Програмата на целодневното събитие ще се състои от интерактивни сесии, презентации, практически работилници и дискусии, водени от лектори от България и чужбина. Фокусът ще бъде върху новите тенденции и комплексния набор от знания и похвати, нужни на професионалистите в сферата на управление на проекти. Обзор на еволюцията на професията през последните десетилетия по случай 50-тата годишнина на PMI и други изненади също са част от програмата.

Събитието е подходящо за специалисти от всички индустрии и ниво на опит:

  • ръководители на проекти (PM)
  • ръководители на екипи
  • професионалисти, търсещи кариерно развитие, промяна и повече възможности
  • професионалисти, работещи в сътрудничество с мениджъри на проекти и екипи
  • млади кадри и студенти, търсещи разширяване на професионалната си мрежа от контакти.

9-тото издание на водещата специализирана конференция, която досега бе известна под името PMDay Bulgaria, се организира от PMI Bulgaria Chapter – българското представителство на международната организация за управление на проекти Project Management Institute.

Тя очаква да събере над 600 професионалисти, а за да станете част от нея, можете да се възползвате от различни категории билети като групи, членове на PMI Bulgaria Chapter и студенти ползват преференциални цени.

Незабравимо парти след събитието по случай 50-тата годишнина на PMI и 10-тата годишнина на PMI Bulgaria Chapter ще бъде завършека на специалното издание.

Запазете мястото си сега преди билетите да са поскъпнали!

За повече информация за събитието и регистрация – посетете сайта на събитието: https://pmi.bg/pmsummit2019/. Актуална информация можете да получавате и от Facebook страницата на конференцията: https://bit.ly/2Y4QQbJ

Свързани публикации