Първата HR НеКонференция в ИТ сферата в България ще се проведе този месец в София

Една от най-бързо развиващите се компании в областта на човешките ресурси и обученията GlobalHRU ще проведе своето първо събитие в България – НеКонференцията #hruIT. Тя ще състои на 29 май 2015 г. в SOHO. Събитието се организира от  EPAM България, в партньорството с JobTiger и Българската асоциация за управление на хора.

HR UnconferenceHR НеКонференция е поредица от събития, насочени към специалистите по подбор на персонала и HR специалистите, по време на които се обсъждат практически казуси, обменя се практически опит и идеи и се обсъждат новите техники и иновации в индустрията. hruIT София е тясно фокусирана върху проблемите в подбора на персонал в ИТ сектора, управлението на талантите и най-новите технологични решения в областта на човешките ресурси. Основни теми по време на неконференцията ще бъдат: как да построим ефективни канали за набиране на ИТ кадри, използването на базите данни за целите на подбора, особеностите на подбора в социалните мрежи и много други!

След представянето на всяка тема, посетителите ще могат да се включат и да дискутират различни въпроси.

Регистрацията вече е отворена и може да запазите своето място тук: http://www.globalhru.com/events/hru-it-sofia/.  Моля, имайте предвид, че местата са ограничени!

До 26 май може да се възползвате от специално предоставен от JobTiger промоционален код за 50% отстъпка от цената: hrubg.

Публикации от серията