Първи кариерен форум в неправителствения сектор

Днес, 31 май, се провежда първият кариерен форум в България, насочен към предлагане на доброволчество, стаж и професионална реализация в неправителствения сектор. Събитието се състои в двора на Софийски университет „Св. Климент Охридски” от 10 до 17ч. Участие са заявили редица неправителствени организации, които работят в различни обществени сфери.
Посетителите ще могат да се запознаят с всяка от тях и да научат повече за техните ценности и начин на работа. Повечето организации ще предлагат работни позиции, като желаещите да стартират кариера в неправителствения сектор ще имат възможност да изберат между работа в мултинационални сдружения или това да бъдат част от малък екип, работещ на локално ниво. Налице ще е и възможност за избор на кариера в различни сфери – култура, образование, екология, политика, социални услуги. Освен постоянна работа, участващите структури ще предлагат и позиции за доброволчески труд или стаж.

Събитието се организира под мотото „Скучната работа убива”. Повече за него можете да научите на страницата му във Фейсбук.

Свързани публикации