Първият победител в JT Creative Lab е вече ясен

Първият победител в JT Creative Lab е вече ясен

Проектът JT Creative Lab: Измисли най-добрия сайт за работа вече е в средата на втората седмица за гласуване!

Концепцията на кампанията JT Creative Lab е потребителите да предлагат идеи за това какво искат да видят в един сайт за работа и кое би им било полезно в процеса на кандидатстване или търсене на кандидати. Събирането на идеи стъпва върху платформата jobtiger.bg като първия jobboard сайт в България, но не е задължително идеите да са насочени към него. Всички идеи ще бъдат изцяло публични и отворени за гласуване и коментари, като всеки друг в този отворен брейнсторминг може да се възползва от идеите, защото целта на кампанията е по-скоро социална, отколкото комерсиална. 

В понеделник стана ясен и първият победител, който събра най-много гласове през изминалата седмица. Това е Ива Иванова, която поведе класацията с 53 гласа с идеята си за „Интерактивно съдържание“. Ето какво сподели тя по въпроса, защо се е включила към проекта на JobTiger:

“Идеята, която споделих в JT Creative Lab е базирана на личния ми опит с провеждане на интервюта за работа. Често по време на срещата ми с кандидатите установявам, че те не са добре запознати с изискванията по обявата, по която са кандидатствали. Или има разминаване между тяхната представа за позицията и реалността. Ето защо силно вярвам, че с помощта на видео обява за работа всеки кандидат ще получи подробна информация за ключовите  изисквания за заемане на вакантната позиция, за естеството на работа и дори за мениджъра, с когото кандидата би работил. Това ще помогне да се изградят реалистични очаквания и много по – ясна представа кои знания и умения наистина са важни, за да се кандидатства по дадена обява или не.”

Сподели своята позиция – как да направим търсенето на работа по-лесно. Сподели своята идея на www.JobTiger.bg/CreativeLab

 

Свързани публикации