Първото в България обучение за Бушидо Лидери

Bushido

„Бушидо – пътят на лидера“ е обучение създадено и предазначено за да подготви лидерите за успех в контекста на неспирните и комплексни промени и огромна конкуренция.

На 01.11.2019 г. в зала G8 – ще се съберат най-изявени и опитни лидери от различни индустрии, за да преживеят заедно вътрешна трансформация, която в последствие да пренесат в техните организации.

По време на обучението участниците ще имат възможност да:

  • Предефинират значението на успеха за себе си и техните организации, залагайки устойчиви основи за дългосрочна печалба и съобразявайки го с парадигмите на лидерството в 21ви век.
  • Задвижват промяната, вместо да я следват и настигат, предвиждайки бъдещите нужди на бизнеса и служителите, а не следвайки тенденциите на конкуренцията.
  • Разбират влиянието на средата върху мирогледа и в следствие на двигателите на човешкото поведение (клиенти и служители), както и ще изградим индивидуална стратегия за управлението на това влияние.
  • Усвоят инструменти за повишаване на ангажираността и адаптивността на организацията и служителите.
  • Овладеят техники и стратегии за изграждане на мостове между поколенията, създавайки среда за сътрудничество между тях от Милениали до Евъргрийни.
  • Създадът стратегия и дългосрочна визия за развитие на организацията/служителите/екипа.

Бушидо – пътят на лидера не е просто обучение, а е трансформиращо преживяване за лидери, базирано на иновативни и световно доказани теории и подходи, като Спирална динамика, Игровизация, Трансформиращ Коучинг, Интегрален подход. Целта на приложението на тези подходи е не само да стимулираме мозъчната пластичност и по – ефективно да придобием нови знания, но и усвоим техниките, които да използваме, като лидери за да повдигнем нивото на нашият екип и организация.

Бушидо – пътят на лидера е обучение разработвано в продължение на вече 10 години, задълбочено изучаване и проучване на редица теории за лидерство, управление на хора, мениджмънт и тяхното приложение и изпитване в хода на времето, доказали своята резултатност.

Ако сте готови да преобразите себе си, като лидер и своята организация.
Закупете сега вашият билет с код JobTIGER10 и се възползвайте от 10% отстъпка от цената на всички билети.

Свързани публикации