Работодателите на Виртуални дни на кариерата 2018: eMerchantPay

Работодателите на Виртуални дни на кариерата 2018: eMerchantPay

downloadВиртуални дни на кариерата 2018 наближават. На 16 май чрез http://virtual.careerdays.bg от всяка точка на света ще можете да се свържете онлайн с водещи компании в България, за да проведете кратко чат-интервю за работа с представители на HR отделите им. Запознайте се по-подробно с няколко от работодателите, които ще са част от това събитие – как те виждат компанията си, какви позиции ще предлагат по време на Виртуални дни на кариерата и какво очакват от тези, които ще посетят виртуалния им щанд. Днес на въпросите ни отговаря Диана Тимчева, HR Manager на eMerchantPay

С какво се гордее вашата компания?

eMerchantPay е една от компаниите, които отбелязаха сериозен ръст през последните 15 години и беше включена в топ 10 на най-бързо развиващите се компании на Ward Hadaway – The Fastest 50. Да успееш да се наложиш като световен лидер в сферата на онлайн плащанията и FinTech компаниите при наличието на сериозна световна конкуренция, е предизвикателство, което може се преодолее единствено чрез висок професионализъм, безупречна стратегия и силна визия за бъдещето. Гордеем се, че успяхме да съсредоточим потенциала на всеки наш служител по такъв начин, че всеки един от нас успя да допринесе за името и статуса на компанията и днес. И именно за това сме много благодарни.

Какви са основните мотивиращи фактори за вашите служители?

В нашата компания няма граници. Насърчаваме всички да споделят открито мнението си и да инициират дискусии, които да доведат до повишаване на ефективността в работата и оптимизиране на процесите. По този начин създаваме висока екипност и чувство за обща цел и значимост.

Кое е основното качество на вашите служители?

В компанията работят служители от различни националности, култури и професионален опит. Толерантността и непрестанното желание за самоусъвършенстване и придобиване на нови професионални знания е качество, което адмирираме и подкрепяме.

Каква е любимата ви офис традиция?

Обичаме да празнуваме, затова не пропускаме да отбележим всеки рожден ден, национален празник или професионално събитие. Подкрепяме всички служители, които спортуват упорито или практикуват страстно някакво хоби, с което се гордеят и често участваме в различни спортни инициативи. Създадохме fun and relax room с много игри и възможност за почивка, който да служи като малко бягство от динамиката на ежедневието.

Какви позиции ще промотирате на Виртуални дни на кариерата 2018?

Senior Backend Developer – Ruby/Rails, Devops Engineer, DBA engineer

Как хората, които ще дойдат на виртуалния ви щанд, да се подготвят за чат-интервюто?

Просто бъдете готови открито да споделите за своя професионален опит, какви технически умения имате, в коя технологична област, какви професионални предизвикателства сте имали и какво решение сте намерили.

Свързани публикации