Работодателите на Виртуални дни на кариерата 2018: INENSIA

Работодателите на Виртуални дни на кариерата 2018: INENSIA

Gilbert_photoВиртуални дни на кариерата 2018 наближават. На 16 май чрез http://virtual.careerdays.bg от всяка точка на света ще можете да се свържете онлайн с водещи компании в България, за да проведете кратко чат-интервю за работа с представители на HR отделите им. Запознайте се с няколко от работодателите, които ще са част от това събитие – как те виждат компанията си, какви позиции ще предлагат по време на Виртуални дни на кариерата и какво очакват от тези, които ще посетят виртуалния им щанд. Днес на въпросите ни отговаря Жилбер Делабрус, съосновател и мениджър на офиса на INENSIA в София.

С какво се гордее вашата компания?

Гордеем се най-вече с нашите ценности, върху които изграждаме работата си – постоянно развитие на собствените ни умения, взаимно уважение и Lean подход във всичко, което правим. Гордеем се също така, че имаме възможността да участваме и допринесем за цялостното развитие на PLM и дигитализацията на индустрията в Европа. Радваме се, че заедно с това подпомагаме и развитието и подготовката на специалисти в тази област в България като по този начин вярваме, че повишаваме и цялостната репутация на страната.

Какви са основните мотивиращи фактори за Вашите служители?

Основните мотивиращи фактори за нашите служители са комбинация от няколко неща.  На първо място това е възможността за ефективно учене и достъп до някои от най-съвременните технологии на пазара, възможността за изграждане и придобиване на международен опит във високотехнологична сфера с все по-голям бъдещ потенциал и значимост. Работната среда и добрите екипни взаимоотношения също имат голямо значение за удовлетвореността на нашите служители. Не на последно място, можем да посочим и добрите финансови условия, които предлагаме.

Кое е основното качество на Вашите служители?

В подкрепа на гореизложеното – основните качества на нашите служители и съответно качествата, което търсим в бъдещите ни служители, са желанието за учене и развитие, екипността и мултикултурната насоченост. Работата ни е предимно във високотехнологичните сектори, които се характеризират с бързото навлизане на нови технологии и промяна на бизнес средата. Всичко това изисква постоянно надграждане и подобряване на уменията и знанията. Само така успяваме да предоставим високо качество на нашите услуги и да поддържаме водеща позиция на пазара.  Работата ни с клиенти от различни страни в Европа, както и с екипа ни във Франция, изисква нагласи и умения за работа с хора от различни култури и националности, както и много добри умения за работа в екип.

Каква е любимата ви офис традиция?

Една от любимите ни офис традиции са закуските в петък. Обикновено всеки приготвя и донася нещо вкусно и по време на закуската използваме времето, за да обсъдим различни неща не само свързани с работата, но и със свободното ни време. Така се сближаваме и научаваме повече един за друг. Друга наша любима традиция са месечните тим-билдинг срещи. Обикновено идеите за тях възникват спонтанно и всички се включват с голямо желание.

Какви позиции ще промотирате на Виртуални дни на кариерата 2018?

Позициите, които ще рекламираме на Виртуални дни на кариерата 2018 са в областта на ИТ и индустриалното инженерство. Търсим хора, които да се присъединят към екипа ни като бизнес консултанти и разработчици, както и старши софтуерен инженер.

Как хората, които ще дойдат на виртуалния Ви щанд, да се подготвят за чат-интервюто?

На първо място трябва да се подготвят, че срещата ще бъде на английски език. Добре е да  се запознаят с това какво представлява PLM (product lifecycle management), ние разбира се също ще дадем подробна информация. Най-вече да не се притесняват и да бъдат себе си.

Свързани публикации