Работодателите на Виртуални дни на кариерата 2018: Райфайзенбанк (България) ЕАД

Работодателите на Виртуални дни на кариерата 2018: Райфайзенбанк (България) ЕАД

Виртуални дни на кариерата 2018 наближават. На 16 май чрез http://virtual.careerdays.bg от всяка точка на света ще можете да се свържете онлайн с водещи компании в България, за да проведете кратко чат-интервю за работа с представители на HR отделите им. Запознайте се с няколко от работодателите, които ще са част от това събитие – как те виждат компанията си, какви позиции ще предлагат по време на Виртуални дни на кариерата и какво очакват от тези, които ще посетят виртуалния им щанд. Днес на въпросите ни отговаря екипът на Райфайзенбанк (България) ЕАД

С какво се гордее Вашата компания?

Райфайзенбанк e сред водещите банки във всички клиентски сегменти по отношение на клиентското преживяване, иновациите и ефективността. Банката e основана през 1994 г. и е първата банка в България със 100% чуждестранно участие. Райфайзенбанк е универсална банка, насочена към граждани, корпоративни клиенти, малки и средни предприятия, институционални клиенти. Към края на 2017 г. активите й възлизат на близо 7 млрд. лева, което я нарежда сред лидерите на българския пазар.

Тя е eдин от големите работодатели в България с 2700 служители, които имат разнообразни роли в областта на предоставянето на банкови продукти и услуги: обслужване на клиенти и продажби, кредитиране, риск, счетоводство и финанси, ИТ, операции, човешки ресурси, комуникации и много други.

Служителите на Райфайзенбанк се грижат за клиентската удовлетвореност на повече от 600 000 клиенти чрез мрежа от 134 офиса.

Банката е 100% собственост на Райфайзен Банк Интернешънъл АГ (РБИ). В Централна и Източна Европа, РБИ управлява широка мрежа от дъщерни банки, лизингови компании и многобройни доставчици на специализирани финансови услуги.

Като една от водещите банки в България, Райфайзенбанк вече повече от 20 години предлага висококачествено обслужване на своите клиенти и възможности за учене и развитие на своите служители.

Какви са основните мотивиращи фактори за Вашите служители?

Райфайзенбанк е подходящото място за способни и амбициозни хора, които искат да се развиват в стабилна международна организация с утвърдени правила, в която ценим личната инициатива, идеите, конструктивното поведение и сътрудничеството. Служителите в компанията оценяват най-високо атмосферата, сигурността, възможностите за учене, уважението и признанието, което получават в Райфайзенбанк

Кое е основното качество на Вашите служители?

Държим на нашата уникална организационна култура, която се основава на ценностите ни: работа в екип, професионализъм, внимание към клиентите, високо качество, взаимно уважение, инициативност и почтеност. Вярваме, че тези ценности са част от нас и нашата реалност. Насърчаваме сътрудничеството, работата в екип и инициативността, като по този начин създаваме позитивна работна среда.

Каква е любимата ви офис традиция?

Eжегодно се организира спортен празник за всички служители, на който имат възможност да се забавляват и да повишават екипния дух в спортове като футбол, плажен волейбол, тенис на маса, баскетбол и много други.

Какви позиции ще промотирате на Виртуални дни на кариерата 2018?

Ще запознаем кандидатите със стажантските ни програми, с позиции, които са подходящи за кандидати без опит или с малко опит, както и такива, които биха заинтересовали експерти с богат опит в банковата и ИТ сфера.

Как хората, които ще дойдат на виртуалния Ви щанд, да се подготвят за чат-интервюто?

Би било полезно кандидатите предварително да се запознаят със свободните ни позиции от кариерния ни сайт: https://www.rbb.bg/bg/za-bankata/karieri/, както и да подготвят кратко представяне, за да може да сме максимално ефективни във времето, с което ще разполагаме за индивидуалните разговори.

Свързани публикации