Работодателите на Виртуални дни на кариерата 2018: TBI Bank

Работодателите на Виртуални дни на кариерата 2018: TBI Bank

Виртуални дни на кариерата 2018 наближават. На 16 май чрез http://virtual.careerdays.bg от всяка точка на света ще можете да се свържете онлайн с водещи компании в България, за да проведете кратко чат-интервю за работа с представители на HR отделите им. Запознайте се с няколко от работодателите, които ще са част от това събитие – как те виждат компанията си, какви позиции ще предлагат по време на Виртуални дни на кариерата и какво очакват от тези, които ще посетят виртуалния им щанд. Днес разговаряме с Грациела Григорова, Recruitment and Employer Branding Specialist в TBI Bank

С какво се гордее вашата компания?

TBI Bank предизвиква утвърдените възгледи за банкова институция, като планира да обслужва клиенти в цяла Европа чрез онлайн-базирано преживяване с цел да подобри финансовия живот на своите потребители.  Нашата амбиция е да се превърнем в дигитална банка от следващо поколение. Съвсем наскоро TBI Bank беше призната за най-ефективната и динамична банка на българския пазар в класацията на Капитал К10 за 2017 г.

В момента банката поставя силен акцент върху привличането на най-добрите международни и местни таланти и експерти, като в нашия мениджърски екип има представители на 12 националности. TBI Bank е партньор на PwC в инициативата „Твоите 25 причини да избереш България“. Участваме активно и в кариерни изложения и други събития извън пределите на страната, за да дадем мотив на нашите сънародници да се върнат и да работят за нас.

Ние вярваме, че младите хора в България имат огромен потенциал и затова е небходимо да ги подкрепяме в тяхното изграждане като бъдещи професионалисти и лидери.

Какви са основните мотивиращи фактори за вашите служители?

Всеки наш служител има различна мотивация, за да бъде част от екипа на TBI Bank.

За част от нашите служители са важни кариерния път и реализацията в компанията, за други е важен екипа, с който работят и проектите, които осъществяват заедно, а за трети – възможността да работят на гъвкав график, за да могат да се съсредоточат върху своето обучение.

За нас е от значение служителите да се чувстват добре, да са щастливи и удовлетворени от това, което правят, защото искрено вярваме, че именно това е ключът към успеха.

Кое е основното качество на вашите служители?

В компанията има широка и разнообразна палитра от служители, като всеки носи в себе си изключителни качества, с които допринася към изграждането и сплотяването на екипа.

Стремим се да насърчаваме всеки наш колега да изразява своята различна гледна точка и да се чувства свободен в своето работно обкръжение.

Затова и ние като част от отдел „Човешки ресурси“ имаме отговорната задача да намерим подходящия кандидат, който би допълнил екипа чрез своите професионални и личностни качества.

Каква е любимата ви офис традиция?

Офис традиция ли? 😊 Ние сме FinTech компания, която не би желала да поставя рамки, а напротив – да излезе от статуквото на строго корпоративна среда. Затова и миналата година изградихме голям 360-градусов офис-тераса, където много често се събират колегите от различните отдели.

Приветстваме всички, които имат свежи идеи и са готови да ги защитят, за да се реализират.

Какви позиции ще промотирате на Виртуалните дни на кариерата 2018?

В момента с колегите работим върху много интересни позиции. Нашата цел е да представим на кандидатите за работа точната роля спрямо техния профил.

Набираме хора с опит или без, както за позицията на Кредитни консултанти, така и Бизнес анализатори и специалисти Информационни технологии.

Как хората, които ще дойдат на виртуалния ви щанд, да се подготвят за чат-интервюто?

За нашия екип е важно бъдещите кандидати за работа да имат желание и интерес към банковата сфера и да не се плашат от предстоящите промени в нея, тъй като сме в период на дигитална трансформация и оптимизация на бизнес процесите в банката. Затова търсим хора, които са готови да се впуснат в голямото приключение с нас и да променят представите за типичната банкова институция.

Съветът, който бих могла да им дам, е да се заредят с позитивно настроение, да бъдат любознателни и предприемчиви в откриването на мечтаната работа.

Свързани публикации