Работодателите на Виртуални дни на кариерата 2018: TELUS International Europe

Работодателите на Виртуални дни на кариерата 2018: TELUS International Europe

Виртуални дни на кариерата 2018 наближават. На 16 май чрез http://virtual.careerdays.bg от всяка точка на света ще можете да се свържете онлайн с водещи компании в България, за да проведете кратко чат-интервю за работа с представители на HR отделите им. Запознайте се с няколко от работодателите, които ще са част от това събитие – как те виждат компанията си, какви позиции ще предлагат по време на Виртуални дни на кариерата и какво очакват от тези, които ще посетят виртуалния им щанд. Днес разговаряме със специалистите от екип „Подбор“ на TELUS International Europe

С какво се гордее вашата компания?

Едно от нещата, с които много се гордеем, е че TELUS International Europe дава не просто работа, а реални възможности за кариерно развитие. Доказателството за това е, че 80% от мениджърите в компанията са започнали развитието си на позиция специалист „Обслужване на клиенти“ в различните ни проекти.

Какви са основните мотивиращи фактори за вашите служители?

Не спираме да инвестираме в развитието на хората ни чрез вътрешни обучения и събития, част от нашата глобална програма за развитие и обучение на таланти. Възможността за кариерно развитие в динамична бизнес сфера е основен мотивиращ механизъм за нашите служители. Разбира се, вдъхновяващата офис среда и множеството допълнителни социални придобивки също играят важна роля.

Кое е основното качество на вашите служители?

В компанията работят хора от над 50 националности, говорещи над 35 езика. Те са на различна възраст, пол, етнос и образование и точно тези различия правят културата ни толкова свежа и различна. Въпреки всичките ни различия ни обединяват желанието да се развиваме и да научаваме нови неща всеки ден.

Каква е любимата ви офис традиция?

Имаме много традиции, които следваме, но може би най-значима за нас е ежегодната инициатива „TELUS Ден на подкрепа“ („TELUS Days of Giving“), която се провежда в София и Пловдив. В рамките на един ден всички ние оставяме на страна ежедневните си задължения и обединяваме усилията си, за да помогнем на хора, които имат нужда.

Какви позиции ще промотирате на Виртуални дни на кариерата 2018?

Търси основно нови колеги, които да започнат на позиция Customer и Game Support. В момента за тях най-активно търсим хора с немски, френски, испански, иврит, турски, чешки, холандски, португалски, украински и арабски.

Как хората, които ще дойдат на виртуалния ви щанд, да се подготвят за чат-интервюто?

Препоръчваме на кандидатите да се подготвят опознавайки компанията ни онлайн – мога да разгледат нашия сайт, както и профилите ни във Facebook и Instagram. Въпросите ни към кандидатите ще бъдат свързани с езиковите им умения и мотивацията им да станат част от голямото семейство на TELUS International Europe.

Свързани публикации