Работодателите на Виртуални дни на кариерата 2019: ePay.bg

Виртуални дни на кариерата 2019 наближават. На 16 май чрез http://virtual.careerdays.bg от всяка точка на света ще можете да се свържете онлайн с водещи компании в България, за да проведете кратко чат-интервю за работа с представители на HR отделите им. Запознайте се с някои от работодателите, които ще са част от това събитие.

С какво се гордее Вашата компания? 
Ние сме ePay.bg – най-голямата и популярна система за електронни разплащания в България. Вече имаме 20 годишна история, над 250 000 регистрирани редовни посетители и над 2500 търговциПрез годините не сме спирали да надграждаме проектите си и да развиваме нови и интересни идеиЕдин от последните ни успешно реализирани проекти е EPAY-GO – платформа за продажба на билети онлайн.

Какви са основните мотивиращи фактори за Вашите служители?
Всеки от колегите ни има своята причина да бъде част от професионалното ни семейство. Ако трябва да откроим важното, бихме казали, че служителите ни се чувстват спокойни и оценени на работното място. Като голямо предимство отчитаме факта, че имаме няколко бизнес направления, към които служителите могат да се пренасочат, ако се почувстват „изчерпани“ в настоящата си работа. 

Кое е основното качество на Вашите служители?
Свободата да изразяват себе си.  

Каква е любимата ви офис традиция?
Различните ни екипи си имат своите предпочитания за любими общи занимания. Едно от събитията, което ни събира и очакваме с нетърпение всяка година е тийм билдинга – много смях, настроение и изненади. 

Какви позиции ще промотирате на Виртуални дни на кариерата 2019?
Ние сме компания в IT сферата и ще се насочим към търсенето на IT специалисти – програмисти с PL/ SQL, Java, web – HTML, CSS, Javascript, C++. 

Кои са трите най-важни въпроса, които задавате по време на интервю с кандидат?
Практиката в нашата компания е кандидатите да „водят“ в интервюто – те ни насочват как да протече. Искаме да им дадем възможност да се отпуснат, да бъдат себе си и да се получи двустранен процес, в който и двете страни са активно участващи. Лично за мен отговорите на следните въпроси са важни: 

– Какво Ви допадна в нашата обява за работа и защо решихте да кандидатствате?  

– На кое работно място Ви е допадало най-много и защо?  

– Какво търсите на новото работно място, какво е важно за Вас? 

 Как хората, които ще дойдат на виртуалния Ви щанд, да се подготвят за чат-интервюто?
Ще се радваме да разговаряме с хора, които имат цел – знаят какво търсят и какво могат да предложат. Няма да залагаме на структурирани разговори и предварително изготвени въпросници – важното е кандидатите да са спокойни и открити, за да се получи интересен и полезен и за двете страни разговор. От друга страна ние също ще бъдем открити и готови на отговорим на всички въпроси! 

Свързани публикации