Работодателите на Виртуални дни на кариерата 2019: HedgeServ

Работодателите на Виртуални дни на кариерата 2019: HedgeServ

Виртуални дни на кариерата 2019 наближават. На 16 май чрез http://virtual.careerdays.bg от всяка точка на света ще можете да се свържете онлайн с водещи компании в България, за да проведете кратко чат-интервю за работа с представители на HR отделите им. Запознайте се с някои от работодателите, които ще са част от това събитие.

С какво се гордее Вашата компания?
HedgeServ е продуктова компания. Това, с което се гордеят всички наши служители, е именно продуктът, който разработваме и доставяме на клиентите си. А зад всеки успешен продукт стои екип от опитни професионалисти. Служителите ни се гордеят с работата си, а мениджърите ни – със своите служители!

Какви са основните мотивиращи фактори за Вашите служители?
Основният мотивиращ фактор за нашите служители е приносът, който имат към глобалната позиция на компанията. От всекидневната им работа зависи посоката на развитие както на организацията, така и на нейните клиенти. От друга страна развитието на компанията допринася и за личностното и професионално израстване на служителите, което е допълнителен мотиватор за блестящо представяне всеки ден.

Кое е основното качество на Вашите служители?
Адаптивност е качеството, което притежават всички наши служители. В контекста на работната обстановка, това качество се отнася до способността за реагиране към промените в средата, опит за разбиране на промяната, показване на готовност за научаване на нови начини, по които да се постигнат работните цели, и положително отношение.

Каква е любимата ви офис традиция?
В HedgeServ всеки ден е различен и много динамичен. Препочитаме да не създаваме традиции, а да преживяваме нещо ново.

Какви позиции ще промотирате на Виртуални дни на кариерата 2019?
Дългосрочната визия на мениджмънта на компанията е София да се превърне в технологичния център на HedgeServ. В момента имаме повече от 20 отворени позиции за програмисти и IT специалисти. За Виртуалните дни на кариерата 2019 сме предвидили позиции с различно ниво на експертиза, като Python Developer, QA Engineer, Technical Support Analyst и др.

Кои са трите най-важни въпроса, които задавате по време на интервю с кандидат?

1. Как си представяш бъдещата си работа?

2. Как HedgeServ се вписва в представите ти?

3. Каква е твоята обратна връзка за интервюто с нас?

Как хората, които ще дойдат на виртуалния Ви щанд, да се подготвят за чат-интервюто?
Всеки, който посети виртуалния щанд на HedgeServ, трябва да се подготви с много въпроси. В крайна сметка интервюто е двустранен процес. Нашите представители ще са там, за да дадат повече информация за компанията и за хората в нея. Бихме препоръчали на всеки, който проявява интерес, предварително да посети нашия уебсайт.

Свързани публикации